Skip to content

Zonnescherm Wassenaar

Wilt u op een zonnige dag niet verblind worden in uw woning en de tv of computer goed kunnen blijven zien? En wilt u op hete zomerdagen de zon en de hitte zoveel mogelijk buitenshuis houden? Dan kunt u uitstekend terecht bij JS Zonwering voor een zonnescherm Wassenaar. We bieden u diverse mogelijkheden voor het weren van de zon en hitte. We overleggen samen met u over de beste oplossing voor uw situatie.

Aangenaam klimaat

Een uitvalscherm schept voor uw woning een aangenaam klimaat.

Gebruiksvriendelijk

Het uitvalscherm is gemakkelijk te bedienen.

Compact

Ingeklapt is het uitvalscherm een mooi, compact geheel.

Ruime keuze

Door de ruime keuze bepaalt U zelf de uitstraling van Uw woning.

Zonnescherm Wassenaar

Laat u adviseren door JS Zonwering

Wij zijn specialisten op het gebied van zonwering. We kunnen vrijwel alle soorten zonwering voor u realiseren. De mogelijkheden van een zonnescherm Wassenaar zijn eindeloos. Denk hierbij aan kleuren, soort scherm en het materiaal van het doek. We ontzorgen u volledig en laten u vrij in het kiezen. Uiteraard kunt u ons om advies vragen. Voordat we uw nieuwe zonnescherm Wassenaar monteren, komen we eerst langs om de opties te bespreken. Ook nemen we stalen mee van de mogelijke kleuren van het doek.

De mogelijkheden voor uw nieuwe zonnescherm Wassenaar

U geniet bij ons van diverse mogelijkheden voor een zonnescherm. Wanneer u een zonnescherm in Wassenaar wenst, kunt u bijvoorbeeld kiezen uit screens, uitklapschermen, schermen met een knikarm of andere zonwering. Dit zijn drie soorten waarbij u de zon weert door middel van een scherm. Het uitvalscherm biedt u veel opties in de kleuren van het doek. Wel beperkt dit vaak de loopruimte omdat ze tot een vrij lage hoogte kunnen uitvallen.

Een scherm met knikarm is een populaire manier om een afdak te creëren boven uw tuinset. Vaak monteren we dit zonnescherm Wassenaar in de achtertuin. Het is ideaal voor een kleine tuin omdat u het gemakkelijk naar wens kunt inklappen. Hierdoor creëert u ruimte in de tuin en kunt u desgewenst van de zon genieten.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Vraag een offerte aan

Screens als uw zonnescherm Wassenaar

Wilt u graag een oplossing die geen ruimte inneemt en niet uitsteekt vanaf de gevel van uw woning? Dan kunt u kiezen voor een screen. Dit is een verticaal zonnescherm wat voor het raam langs naar beneden trekt. Dit zonnescherm in Wassenaar is uitermate geschikt als zonwering tegen een laagstaande zon. Verder heeft het een doek dat niet geheel verduisterend is. Het weert zon en warmte voor 90% en u kunt van binnenuit door het scherm naar buiten blijven kijken.

Informeer naar de verdere mogelijkheden

Met moderne technologie kunt u niet alleen de eigenschappen van de zonwering zelf, maar ook de bediening van de zonwering naar smaak inrichten. We bieden u diverse mogelijkheden in de elektrische bediening van de zonwering in Wassenaar. Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden en voordelen die onze 35 jaar ervaring u biedt? Neem dan gerust contact met ons op.