Skip to content

Veranda

Een onderhouds- en reparatieprogramma is essentieel om de optimale werking en levensduur van zonwering te waarborgen.

Veranda’s en tuinkamers

Een terrasoverkapping wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op polycarbonaat platen standaard in kleur helder of opaal. Naast deze polycarbonaatplaten is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten. Optioneel met funderingspoeren, zonwerende platen en LED-verlichting.

De terrasoverkapping wordt volledig op maat gemaakt en als zodanig afgeleverd. Staanders, liggers, muurprofielen, goten en polycarbonaatplaten zijn op basis van aangeleverde gegevens in de juiste maten gezaagd. Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot- als de muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de terrasoverkapping tijdens de montage nog aangepast worden. Dit zonder dat de horizontale dakliggers hiervoor hoeven te worden aangepast.

Zijwanden en/of spiekozijn

Zeer degelijke kozijnprofielen met 44.2 gelaagd glas of polycarbonaat platen in de bijpassende uitvoering als het dak zelf. Door de glaslatten te verwijderen is de zijwand of het spiekozijn eenvoudig blind in de terrasoverkapping te monteren waarna eenvoudig het glas of de polycarbonaatplaten gemonteerd kunnen worden.

Vormgeving:
Door de robuuste uitvoering passen deze zijwanden of spiekozijnen wonderbaarlijk mooi bij onze terrasoverkapping. Geen montage-schroeven zichtbaar. Uiteraard in de bijpassende kleur van het dak, leverbaar in zowel glans- als structuur lak.

Paneel schuifwanden

De 98 cm brede glazen panelen zijn van maar liefst 10 mm dik veiligheidsglas. De panelen rusten op wagens voorzien van 4 wielen welke onzichtbaar op de onder geleider rusten en rijden. De panelen lopen aan de bovenzijde in de boven geleider welke is uitgerust met robuuste borstels om een geruisloze werking te bereiken.

Vormgeving:
Deze paneel-schuifwanden zijn in combinatie met de luxe handgrepen (optie) de perfecte afwerking voor onze terrasoverkapping. De wagens en boven-rail zijn in dezelfde standaard kleuren leverbaar
als de veranda.
De onder-rail is standaard zilver geanodiseerd.

Toebehoren

STAPELBARE WAND, VERKRIJGBAAR IN: RAL 9001/ 7016/ 9007/ SPARKLING BLACK

Serrano verandazonwering

Verandazonwering Serrano

Deze zonwering wordt BOVEN de veranda gemonteerd. De verandazonwering kent een schitterende eigentijdse vormgeving. De afgeronde en compacte profielen zijn helemaal van deze tijd. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Door zijn contructie oogt het scherm compact en robuust. Een breed scala aan doekkleuren geeft U de mogelijkheid om Uw persoonlijk scherm samen te stellen.

Standaard leverbaar in Ralkleur: roomwit/antraciet/stargrey en sparkling black met een elektrische bediening. Meerdere optie’s mogelijk.