Skip to content

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een systeem dat vooral gebruikt wordt in de tuin of op het balkon van een appartement. Het scherm bestaat uit een doek, dat aan de hand van twee knikarmen, die aan de onderzijde zijn gemonteerd, kan worden uitgedraaid waardoor er beschermingontstaat tegen de UV-straling van de zon. U verbrandt niet en zit tóch lekker buiten.

Aangenaam klimaat

Een knikarmscherm schept voor uw woning een aangenaam klimaat.

Gebruiksvriendelijk

Het knikarmscherm is gemakkelijk te bedienen.

Compact

Ingeklapt is het knikarmscherm een mooi, compact geheel.

Ruime keuze

Door de ruime keuze bepaalt U zelf de uitstraling van Uw woning.

Wilt u buitenzonwering met knikarmen laten plaatsen? Dan bent u bij JS Zonwering aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van zonwering. Of u nu op zoek bent naar een knikarmscherm voor meer schaduw in uw buitenruimte, markiezen die uw voorgevel sieren of een kwalitatief uitvalscherm, wij regelen het voor u. Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Knikarmen afstellen

We vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw zonweringsysteem. Daarom streven we naar de hoogste kwaliteit. Dat doen we onder meer door zonweringsystemen te leveren die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Dat geldt niet alleen voor het zonweringdoek, maar vooral ook voor de knikarmen. Deze vormen tenslotte het essentiële skelet van het zonweringsysteem. Door voor hoogwaardig materiaal te kiezen, zorgt een knikarm voor duurzaamheid en stabiliteit. Dan is het echter wel belangrijk dat het knikarmscherm nauwkeurig wordt afgesteld. Gelukkig kunt u dit aan ons overlaten.

Knikarmscherm

BALERO gesloten cassette

De Balero is een super slanke verschijning, voorzien van alle accenten. Door het platte
uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm nagenoeg overal toepasbaar. Het gehele scherm kantelbaar tussen de kapsteunen, dit betekent dat vrijwel elke uitvalshoek te realiseren is.

Corfu gesloten cassette

Dankzij zijn fraaie belijningen en het feit dat er door de speciale afdekkappen geen
schroeven zichtbaar zijn, is de Corfu een uitermate luxe scherm.
Zoekt u een luxe ogend scherm en wilt u een scherm met een grotere uitval, dan kan de Corfu een uitkomst bieden.

IBIZA semi cassette

Bent u op zoek naar een verfraaiing van uw gevel, dan is de Ibiza wellicht het scherm waarnaar u op zoek bent. Zoals de naam al zegt is het een semi-cassette, wat betekent dat het doek, in gesloten toestand, vanaf de onderkant altijd zichtbaar is. Standaard leverbaar met elektrische bediening.

IBIZA PLUS gesloten cassette

De Ibiza plus is dé vervolmaking van de Ibiza
semi-cassette. Waarbij de semi niet volledig gesloten is, is de Ibiza plus dit wel en zorgt dit ervoor dat het doek optimaal wordt beschermt voor weersinvloeden.

Marbella gesloten cassette

De Marbella is een knikarmscherm dat
uitermate geschikt is voor bredere terrassen, omdat het leverbaar is op grote breedtes. Zo kunt u op grotere terrassen zorgen voor voldoende schaduw en
beschutting.

PALMA gesloten cassette

De Palma beschikt over alle kwaliteiten om tot één van de beste knikarmschermen te
behoren. Het is een zwaar, klassiek zonnescherm wat zijn kwaliteit over de jaren heen heeft bewezen.

Knikarmschermen

Het plaatsen van een knikarmscherm is een uitstekende manier om schaduw op uw terras of balkon te creëren. Tegelijkertijd is dit een stijlvolle toevoeging aan uw woning. We snappen dat u waarde hecht aan de uitstraling van uw buitenruimte. Daarom heeft u de keuze uit knikarmschermen die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol zijn. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij helpen u aan een knikarmscherm dat perfect aansluit bij de stijl van uw woning en buitenruimte.

Reparatie knikarmen

Als specialist op het gebied van zonwering kunnen we u niet alleen helpen aan een nieuw knikarmscherm, maar kunnen we uw huidige systeem ook repareren. Laat het ons bijvoorbeeld weten als u de knikarmen wilt laten vervangen. Onze specialisten komen ook graag langs voor onderhoud. Uw buitenzonwering wordt dan nagekeken en gesmeerd. Zo zorgen we ervoor dat uw zonwering nog jaren mee kan. Stel dat het doek is aangetast door mos of vuil, lossen onze specialisten dit graag voor u op. Door uw systeem regelmatig te laten onderhouden, kunt u veel problemen voorkomen.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Knikarmscherm

Knikarm of uitvalscherm?

Wanneer u overweegt om buitenzonwering te laten plaatsen, is het belangrijk dat u weet wat de voordelen zijn van de verschillende systemen. U kunt onder meer kiezen uit zonwering met knikarm of een uitvalscherm. Een zonweringsysteem met knikarmen is vooral geschikt als u schaduw in uw buitenruimte wilt creëren. In tegenstelling tot een uitvalscherm heeft u bij dit type zonwering een vrije doorloop. Een uitvalscherm is daarom vooral iets om te overwegen wanneer u binnen meer schaduw wilt creëren. Onze uitvalschermen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Knikarmen zonnescherm

De knikarmen spelen een belangrijke rol bij de functionaliteit van een zonnescherm. Als het gaat om zonweringsystemen werken we met de beste merken. Daardoor kunnen de systemen eenvoudig worden bediend, bieden ze een betrouwbare bescherming tegen de zon en gaan ze lang mee. Mocht u naast bescherming tegen de zon ook waarde hechten aan privacy en inbraakwering, raden we u aan om ons assortiment aan rolluiken te bekijken. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Vraag een offerte aan

Knikarmen zonnescherm afstellen

Het is belangrijk om de knikarmen van een zonnescherm op de juiste manier af te stellen. Daar hoeft u zich gelukkig geen zorgen over te maken, want onze specialisten weten precies wat daar allemaal bij komt kijken. Het resultaat is dat u buitenzonwering krijgt die soepel kan worden bediend, past bij uw wensen, optimale schaduw biedt en een lange levensduur heeft. Dit alles is mogelijk voor een scherpe prijs. Voor de prijs inclusief montage en btw of de kosten van een scherm op maat kunt u contact met ons opnemen.

Zonwering knikarmen

Voor zonwering met knikarmen bent u bij JS Zonwering aan het goede adres. Van het plaatsen tot aan het onderhouden van uw buitenzonwering, wij kunnen u geheel ontzorgen. Voordat we met uw zonweringsysteem aan de slag gaan, gaan we graag met u in gesprek. Onze specialisten denken dan met u mee, brengen uw wensen in kaart en komen vervolgens met een passende oplossing. Neem gerust contact op.