Skip to content

Rolluiken Zoetermeer

Rolluiken zijn een bijna onmisbaar onderdeel van elke woning. Zo zorgen onze rolluiken in Zoetermeer niet alleen voor de hoognodige privacy, maar doen ze nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het inbraakvertragende effect dat rolluiken hebben. U kunt het inbrekers een stuk lastiger maken als u onze rolluiken in Zoetermeer aanschaft. Verder zorgen rolluiken er natuurlijk ook voor dat u uw huis beter isoleert. In de zomer zorgt u er op deze manier voor dat uw huis lekker koel blijft, terwijl u uw woning in de winter op deze manier juist lekker warm houdt. Dit zorgt er ook nog eens voor dat u flink kunt besparen op de energierekening en u het milieu ook nog eens kunt sparen.

Privacy

Met rolluiken kunt u op elk moment van de dag zorgen voor volledige privacy.

Inbraakvertragend

Rolluiken hebben een inbraakvertragende werking.

Warmte reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de warmte (zomer) wordt gereduceerd.

Kou reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de kou (winter) wordt gereduceerd.

Rolluiken Zoetermeer

Waar zijn onze rolluiken in Zoetermeer van gemaakt?

Onze rolluiken zijn voorzien van een hoogwaardige coating. Dit zorgt ervoor dat u eigenlijk vrijwel geen omkijken heeft naar onze rolluiken in Zoetermeer. Ze zijn door deze coating namelijk een stuk krasbestendiger en meer kleurecht. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over verkleuringen en andere schade aan onze rolluiken in Zoetermeer. Verder zijn onze rolluiken gemaakt van de beste materialen. Toch zijn onze prijzen zeer vriendelijk. Dit komt doordat wij niet onnodig veel geld steken in een dure showroom, maar u gewoon thuis advies en demonstraties geven.

Privacy en inbraak

Privacy is natuurlijk erg belangrijk. In uw eigen woning moet u kunnen doen wat u wilt. Door onze rolluiken zorgt u ervoor dat mensen niet ongewenst mee kunnen kijken. Dit helpt van zichzelf al tegen inbraak. Als inbrekers immers niet kunnen zien wat er in uw huis te stelen is, is de kans kleiner dat ze een poging bij u gaan wagen. Mochten ze dit toch proberen, zelfs dan zijn onze rolluiken in Zoetermeer praktisch. Omdat ze gemaakt zijn van goede materialen, hebben onze rolluiken een echt vertragend effect als mensen proberen in te breken.

 

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Vraag een offerte aan

Energiebesparende rolluiken in Zoetermeer

Of het nu heel heet is, of het nu juist erg koud is, het is belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is. U zorgt er dan namelijk voor dat u niet onnodig veel geld uitgeeft aan het koel of warm houden van uw woning. Door onze rolluiken in Zoetermeer te installeren, zet u een stap in de goede richting. Doordat onze rolluiken een isolerende werking hebben, zult u merken dat uw huis uit zichzelf veel makkelijk warm of koel blijft, zonder dat u daar meer energie voor hoeft te gebruiken. Zo doet u zichzelf een plezier, maar zorgt u er ook voor dat u uw steentje bijdraagt aan de klimaatproblematiek. Verder kunt u bij ons ook terecht voor andere producten zoals zonneschermen in Zoetermeer.