Skip to content

Parasols

Vanaf heden leveren wij diverse parasols waaronder: horeca-, tuin-, zweef- en muurparasols in ronde en vierkante uitvoering.
Een strak ontwerp dat in elke tuin past of een fors formaat van 4×4 met een kleurvast doek wat als nieuw blijft.

Bescherming

Optimale bescherming tegen de zon of een klein regenbuitje

Gebruiksvriendelijk

De parasols zijn gemakkelijk te bedienen.

Personaliseren

Het is mogelijk om uw eigen logo en bedrijfsnaam op de volant van de parasol te laten drukken.

Ruime keuze

Ruime keuze aan verschillende soorten parasols. Bijvoorbeeld een muurparasol of zweefparasol.

Wilt u parasols bestellen? Dan kunt u terecht bij JS Zonwering. Als specialist op het gebied van zonwering helpen we u graag aan een passend systeem. Wat dat betreft zit u bij ons goed. Wij leveren tenslotte maatwerk en bieden verschillende typen zonweringsystemen aan. Of u nu markiezen wilt laten plaatsen of op zoek bent naar een betrouwbaar knikarmscherm, bij ons is er voor ieder wat wils. We leveren ook uitstekende service, u kunt dus ook de montage en het onderhoud van uw systeem aan ons overlaten. Als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Welke parasol is windbestendig?

Parasols brengen diverse voordelen met zich mee. Allereerst bieden ze natuurlijk bescherming tegen de zon. Wat echter niet veel mensen weten, is dat een parasol ook kan fungeren als windscherm. Ook een kleine regenbui is geen enkel probleem wanneer u onder uw parasol zit. Daarbij heeft u de mogelijkheid om doekgoten aan de parasol te laten bevestigen. Dankzij de slimme technieken van onze hoogwaardige producten kunt u een aangename buitenruimte creëren.

Parasol
Zweef parasols

Zweefparasol

De zweefparasol heeft een rotatiemechanisme met een lierwerk dat soepel draait en kantelt.

Muurparasol-img

Muurparasol

De muurparasol is in 3 formaten leverbaar: vierkant van 250 en 300cm en een ronde met een diameter van 350cm. Met behulp van de geïntegreerde gasveer schuift U de parasol moeiteloos open en dicht.

Horeca parasols

Horecaparasol

Met onze horecaparasols in diverse uitvoeringen biedt deze grote parasol voor Uw gasten een optimale bescherming tegen de zon of een klein regenbuitje. Het speciale doek is van zware kwaliteit en bovendien kleurvast. Optie voor doekgoten aan te bevestigen tegen de regen.

Wilt u uw eigen bedrijfsnaam of logo op de volant van de parasols bedrukken? Ook dat is mogelijk!

Parasols met draaimechanisme

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen we van dienst zijn. We begrijpen bijvoorbeeld dat u als horecaondernemer uw gasten optimale beschermen tegen de zon wilt bieden. Daarom denken onze specialisten met u mee en helpen we u aan een product dat voor uw situatie het meest geschikt is. Stel dat u bijvoorbeeld uw parasols gemakkelijk wilt kunnen draaien, hebben we voor u een speciale zweefparasol. Dit is een parasol met een handig draaimechanisme. Met behulp van een lierwerk kan deze parasol gemakkelijk worden gedraaid en gekanteld.

Parasols met uv-bescherming

Als de zon schijnt, is het fijn om buiten te zitten. Om uzelf dan te kunnen beschermen tegen uv-straling is het ideaal om een parasol in uw tuin te laten plaatsen. Op deze manier zorgt u voor een comfortabele, maar stijlvolle buitenruimte. Wanneer u uzelf binnenshuis wilt beschermen tegen zonlicht, raden we u aan om onze collectie aan screens te bekijken. Dankzij de ruime keuzemogelijkheid hebben we voor iedere situatie wel een oplossing. Onze specialisten staan klaar om u daarover te adviseren, maak hier vooral gebruik van.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Parasols met wieltjes

Wij bieden parasols aan die makkelijk in gebruik zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een parasol met wieltjes, waardoor u de parasol eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast zijn onze producten moeiteloos open en dicht te schuiven dankzij een geïntegreerde gasveer. Ons assortiment bestaat uit producten van betrouwbare merken. U bent verzekerd van kwaliteit, want de producten gaan lang mee en bestaan uit hoogwaardige materialen. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat het doek van uw parasol kleurvast is.

Parasols voor op het balkon

Als u op zoek bent naar parasols die geschikt zijn voor uw balkon, denken we graag met u mee. Wij vinden het tenslotte belangrijk dat uw parasol aan al uw wensen en eisen voldoet. U heeft de keuze tussen parasols in ronde en vierkante uitvoering. Ook wat betreft formaat zijn er verschillende opties. Mocht u meer willen weten over de kosten, vraag dan gerust een offerte aan.

Parasols voor aan de muur

Parasols zijn doorgaans verplaatsbaar, maar bij ons kunt u ook terecht voor een muurparasol. Dit is een mooi alternatief voor een zonnescherm met knikarmschermen. Als u behoefte heeft aan extra comfort in uw tuin of op uw dakterras, is dit de ideale oplossing. Mocht u twijfelen over welk type parasol voor u het meest geschikt is, geven we u graag meer informatie.

Parasols voor de tuin? Neem contact op

Wilt u een aangename buitenruimte creëren met behulp van parasols? Neem dan vandaag nog contact op met JS Zonwering. Van parasols voor uw dakterras tot aan parasols voor buiten in uw tuin, de mogelijkheden zijn divers. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen we van dienst zijn. Voor vragen over onze service staan we u vriendelijk te woord.

Vraag een offerte aan