Skip to content

Markiezen

Onze markiezen zijn leverbaar in de materialen: hardhout (Red Cedar) en aluminium. Verkrijgbaar in alle kleuren evenals het band en de spijkers. U kunt kiezen voor een koordbediening of elektrisch met een motor en onze markiezen zijn te leveren met schulp of rechte volant. Tevens kunnen wij Uw bestaande markies opnieuw verdoeken zodat ze weer splinternieuw zijn.

Eigen stijl

Pas de markiezen geheel aan naar Uw eigen stijl. Keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Verschillende opties

Er is veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld welke constructie of wat voor bediening U wilt.

Klassieke uitstraling

Een markies is een zonwering met een klassieke uitstraling.

Verdoeken

We kunnen Uw markies opnieuw verdoeken om er voor te zorgen dat ze er weer splinternieuw uit zien.

Wilt u graag markiezen laten plaatsen? Neem dan vooral contact op met JS Zonwering. Hier wordt u namelijk geheel ontzorgd. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan zonweringsystemen, onder meer markiezen en screens. Als u een vraag heeft over onze producten of onze service, stel deze dan gerust.

Markiezen als zonwering

Als u zonlicht wilt weren voor een aangenaam binnenklimaat, raden we u aan om ons assortiment aan zonneschermen en markiezen te bekijken. Dankzij de ruime keuze vindt u altijd wel een zonweringsysteem dat aan uw wensen voldoet. Wanneer u bij het kiezen van de juiste zonwering vooral rekening houdt met de uitstraling, is het wellicht een optie om markiezen te laten plaatsen. Deze zonweringsystemen staan bekend om hun klassieke uiterlijk. Als het gaat om functionaliteit is dit echter ook een uitstekende keuze. We laten u graag weten wat de voordelen zijn.

Ga voor markiezen

De constructie van de markiezen is uitgevoerd in een hardhout of aluminium frame, verkrijgbaar in alle kleuren evenals het band en de spijkers. U kunt kiezen voor een koordbediening of electrisch met een motor. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval van de markies en te leveren met schulp of rechte volant. Onze houten markiezen zijn gemaakt van Red Cedar hardhout.

Ook kunnen wij Uw bestaande markies opnieuw verdoeken zodat ze weer splinternieuw zijn.

Markies met afstandsbediening

Wanneer u markiezen laat installeren van groot formaat, is het aan te raden om te kiezen voor elektrische bediening. Een markies met een motor brengt veel comfort met zich mee, maak hier vooral gebruik van. Ook wat betreft esthetiek houden we rekening met uw voorkeur. Het doek is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Daarnaast bieden we verschillende soorten modellen aan. Als u twijfelt over wat voor u de juiste keuze is, denken we graag met u mee.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Markiezen

Markiezen plaatsen

U kunt kiezen voor markiezen als u een oplossing zoekt voor overmatige zoninval. Het voordeel van dit type zonweringsysteem is dat zonlicht niet alleen vanuit de voorkant, maar ook zijdelings wordt geweerd. Het plaatsen van uw systeem kunt u geheel aan ons overlaten. Ook als u uw huidige zonwering wilt laten repareren of onderhouden staan onze specialisten voor u klaar. Tevens voorzien we u van advies. Mochten uitvalschermen bijvoorbeeld beter voor u geschikt zijn, zullen we u geheel ontzorgen.

Markies voor raam

Of u nu een markies voor uw raam of een markies voor uw balkon, de mogelijkheden zijn divers. Omdat iedere woning anders is, leveren we graag maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw zonweringsysteem geheel aan uw eisen voldoet en perfect aansluit bij de architectuur van uw woning. We bieden ook hoogwaardige rolluiken op maat aan. Om het beste resultaat te bereiken, gaan we van tevoren graag met u in gesprek. Dan kunt u een beroep doen op onze expertise en al uw prangende vragen aan ons kwijt.

Markiezen en andere zonwering

Voor luifels en markiezen die lang meegaan, zit u hier goed. We werken met de beste merken, waardoor we u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. De constructie van onze markiezen bestaat uit hoogwaardig materiaal. U heeft de keuze tussen Red Cedar hardhout of aluminium. De constructie is verkrijgbaar in alle kleuren. Omdat we maatwerk leveren, vragen we u om contact op te nemen als u wilt weten wat de kosten precies zijn. De kosten hangen onder meer af van het materiaal dat u kiest.

Markiezen op maat

Zoekt u naar betrouwbare markiezen? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. U kunt profiteren van ons ruime assortiment en onze uitstekende service. Van markiezen en rolluiken tot aan knikarmschermen en parasols, er is voor ieder wat wils. Neem vandaag nog contact op.

Vraag een offerte aan