Skip to content

Rolluiken

Onze rolluiken zijn voorzien van hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn.

Privacy

Met rolluiken kunt u op elk moment van de dag zorgen voor volledige privacy.

Inbraakvertragend

Rolluiken hebben een inbraakvertragende werking.

Warmte reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de warmte (zomer) wordt gereduceerd.

Kou reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de kou (winter) wordt gereduceerd.

Bent u op zoek naar betrouwbare rolluiken? Dan moet u bij JS Zonwering zijn. Wij bieden zonweringsystemen aan van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We staan u dan vriendelijk te woord.

Waarom kiezen voor rolluiken?

Op het gebied van zonwering zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten zonweringsystemen en deze kennen allemaal hun eigen voordelen. Als u bijvoorbeeld meer schaduw in uw buitenruimte wilt creëren, kunt u wellicht het beste kiezen voor een scherm met knikarmen. Als het gaat om privacy en het weren van inbrekers, bent u waarschijnlijk beter gebaat bij rolluiken. Wanneer ieder raam van uw gevel is voorzien van een rolluik, is de kans groot dat inbrekers uw woning zullen overslaan. Een rolluik brengt ook andere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan geluidsisolatie en warmte-isolatie.

Rolluiken
Rolluiken

Kleine rolluiken kunnen worden bediend door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor grotere en zwaardere rolluiken kiest U voor een elektrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening.

Alle maten en kleuren leverbaar.

Ook leveren wij beveiligingsrolluiken en hekken die worden toegepast voor het afsluiten van bijvoorbeeld:

  • Bedrijfspanden
  • Winkels
  • Kantoren
  • Winkelpassages
Rolluiken
Rolluiken

Populair Limited Edition

Heroal mini E

Rolluiken voor ramen: buiten of binnen?

Het voordeel van rolluiken is dat ze op uiteenlopende manieren kunnen worden geplaatst. Rolluiken worden in de meeste gevallen voor ramen geplaatst. Het is echter ook mogelijk om rolluiken voor uw deuren te laten plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om rolluiken voor een overkapping te bestellen. Daarnaast zijn rolluiken niet alleen geschikt voor buiten, maar ook voor binnen. Verder zijn er rolluiken die speciaal ontwikkeld zijn voor dakramen. Onze specialisten informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Wanneer rolluiken vervangen?

Op het moment dat uw rolluiken beschadigd raken of versleten zijn, werken ze niet meer inbraakwerend. Als u dit type zonwering heeft laten plaatsen om inbrekers te weren, is het dan ook aan te raden om deze tijdig te laten vervangen. Wat dat betreft bent u bij ons aan het goede adres. Het kan zijn dat uw zonweringsystemen nog kunnen worden gerepareerd. Onze specialisten komen dan graag bij u langs. Mocht u twijfelen of uw zonwering moet worden vervangen of gerepareerd, voorzien we u graag van advies. Maak vooral gebruik van onze service.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Rolluiken

Rolluiken met afstandsbediening

Wij leveren rolluiken van hoge kwaliteit. Naast dat ze lang meegaan, zijn ze ook voorzien van een praktisch bedieningssysteem. U kunt kiezen voor handmatige bediening, maar elektrische bediening met een afstandsbediening behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Het is zelfs een optie om uw systeem van een tijdschakelaar te voorzien. Elektrische bediening is vooral aan te raden als u een zwaarder type rolluik laat plaatsen. Een kleiner rolluik kan gemakkelijk worden bediend met een band of slingerstang. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw product. Laat ons daarom gerust weten wat uw wensen en behoeften zijn.

Rolluiken en zonwering

Het laten plaatsen van rolluiken is een goede keuze als u inbrekers wilt weren. Wanneer u vooral waarde hecht aan esthetiek en het creëren van schaduw in uw buitenruimte, laten we u graag kennismaken met de andere mogelijkheden. Als u zonwering wilt laten plaatsen die uw voorgevel siert, kunnen we onze markiezen zeker aanraden. Dit type zonwering dankt zijn populariteit met name aan de stijlvolle uitstraling. Daarnaast is deze zonwering ongevoelig voor zijdelingse zoninval.

Rolluiken tegen tocht

Naast dat rolluiken bescherming bieden tegen zon en inbrekers, werken ze ook tochtwerend. U kunt contact met ons opnemen als u nieuwsgierig bent naar de andere voordelen. Wanneer u van plan bent om uw ramen te voorzien van nieuwe zonwering, laten we u tenslotte graag weten waar u aan toe bent. Het is goed om te weten dat we maatwerk kunnen leveren. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw zonweringsysteem perfect aansluit bij uw woning of bedrijfspand.

Rolluiken met montage

Bij JS Zonwering kunt u hoogwaardige rolluiken kopen. Ook de montage en het onderhoud kunt u aan ons overlaten. Bent u van plan om rolluiken te laten plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook voor screens en andere typen zonweringsystemen kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan