Skip to content

Knikarmscherm

ACTIE: IBIZA semi-cassette

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van Uw gevel. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier,

Diverse Ral kleuren en maten leverbaar tot 550 breed en 300 uitval. OPTIE LED verlichting.

ACTIE

ACTIE: IBIZA PLUS gesloten cassette

Door een speciaal gevormde kap is dit scherm compleet gesloten. Het doek is optimaal beschermd tegen weersinvloeden.Leverbaar in Ral roomwit 9001, antraciet 7016 struct., stargrey 9007 struct., wit 9010 en sparkling black.Diverse maten en bedieningen leverbaar.

Als extra optie Somfy LED verlichting, dimbaar met geintegreerde trafo en ontvanger.

Ibiza Plus Limited Edition

ACTIE: BALERO gesloten cassette

600/300, Somfy elektrische bediening

Deze dichte cassette is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign.
Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. Het gehele scherm is kantelbaar zodat vrijwel elke uitvalshoek zonder problemen te realiseren is. Leverbaar met ronde en halfronde voorlijst.

Leverbaar in roomwit, wit, grijs, antraciet en sparkling zwart.

Diverse maten leverbaar tot 7 meter breed en 300uitval.

ACTIE: BALERO gesloten cassette

Telefoon

079-3610991

E-mail

info@jszonwering.nl

Postadres

Angelagang 40
2719 AC Zoetermeer

ACTIE: PALMA gesloten cassette

De cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval, en is de Corfu in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette.

Diverse maten leverbaar 300/650 uitval van 250/350. Ral kleuren: Roomwit/Antraciet/Stargrey en Sparkling black.

ACTIE: Corfu gesloten cassette

De uiterst fraaie belijning en ronde accenten geven dit bijzondere scherm een uiterst modern karakter mee. De cassette Palma beschikt over alle eigenschappen om tot één van de beste knikarmschermen te behoren. De geintregeerde cassette die voorzien is van een doekgoot draagt er zorg voor dat het doek in opgerolde vorm optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Omdat zelfs details opvallen, is de Palma een pronstuk aan elke gevel.

Diverse maten leverbaar.

Corfu Limited Edition

Marbella gesloten cassette

Leverbaar tot 10 meter breed

Een extra zware uitvoering en toch zeer compact van vorm. Fraaie belijning en ronde accenten geven de ‘finishing touch’. De cassette Marbella is in maatwerkuitvoering te koppelen tot liefst 10 meter! De uitvoering is inclusief doekgoot zodat het doek extra beschermd wordt.

Leverbaar in diverse maten tot 10meter breed.

Q-Serie

Deze nieuwe serie kenmerkt zich door de strakke en moderne uitvoering. Verkrijgbaar in de volgende type zonwering: knikarmscherm, uitvalscherm en zipscreen. Standaard leverbaar in 5 verschillende frame kleuren en 7 inlay kleuren. Eventueel leverbaar met LED verlichting.

Telefoon

079-3610991

E-mail

info@jszonwering.nl

Postadres

Angelagang 40
2719 AC Zoetermeer

×