Skip to content

Zonwering Wassenaar

Bent u op zoek naar zonwering met alle mogelijkheden die u wenst? Laat JS Zonwering u dan voorzien van zonwering Wassenaar. We kunnen vrijwel alle soorten en maten zonwering voor u realiseren. U profiteert daarbij van voordelige prijzen en professionele installatie. Bovendien kunnen we u vanuit onze 35 jaar ervaring uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Samen kijken we graag naar de beste oplossing voor uw situatie

Aangenaam klimaat

Een uitvalscherm schept voor uw woning een aangenaam klimaat.

Gebruiksvriendelijk

Het uitvalscherm is gemakkelijk te bedienen.

Compact

Ingeklapt is het uitvalscherm een mooi, compact geheel.

Ruime keuze

Door de ruime keuze bepaalt U zelf de uitstraling van Uw woning.

Zonwering Wassenaar

Altijd passende zonwering Wassenaar, ook op grote hoogte

Als specialist in zonwering kunnen we u voorzien van allerlei soorten zonwering. U kunt bij ons kiezen voor zowel moderne als klassieke zonwering zoals markiezen. Vaak kunt u de keuzemogelijkheden beperken door de locatie van de ramen in acht te nemen. Zo kunnen markiezen en uitvalschermen de loopruimte beperken waardoor deze zonwering niet ideaal is in de achtertuin. We informeren u graag over de mogelijkheden van de zonwering Wassenaar voor de locatie van uw ramen. Bovendien plaatsen we ook zonwering op grote hoogte.

Kies voor een modern screen

Wilt u bijvoorbeeld dat de zonwering zo min mogelijk vanuit de gevel van uw woning uitsteekt? Dan kunt u ons het best een zonnescherm in Wassenaar laten plaatsen. Het specifieke model dat we dan voorstellen is vaak een screen. Dit is namelijk een geheel verticale zonwering. Het trekt voor het gehele raam naar beneden. Zo heeft u ook geen last van een laagstaande zon. Bovendien weer het doek 90% procent van het licht en de warmte terwijl u nog wel zicht naar buiten houdt.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Vraag een offerte aan

Elektrische bediening van uw zonwering Wassenaar

Of u nu kiest voor een screen of andere zonwering Wassenaar, we kunnen vrijwel alles naar smaak aanpassen. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op de kleuren. Wanneer we langskomen om de zonwering met u te bespreken, nemen we doekstalen mee. Zo kunt u de juiste kleur kiezen. Verder kunnen we u ook moderne opties bieden zoals elektrische en zelf automatische bediening van de zonwering. Wij zijn namelijk specialist in elektrische bedieningen. Zo vergt de zonwering geen inspanning meer!

Vraag gerust om het beste advies

Bent u benieuwd wat we als specialist in zonwering Wassenaar voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met JS Zonwering. We komen graag bij u langs en voorzien u altijd van het beste en een praktisch advies. Zo kijken we ook naar de toekomstbestendigheid van de zonwering en uw behoeften. Bovendien geven we u vijf jaar garantie op onze VCA gecertificeerde zonwering in Wassenaar.