Skip to content

Horsystemen

Wilt u graag horsystemen laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met JS Zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een hoogwaardig horsysteem. Om wat voor type kozijn het ook gaat, wij komen altijd met een passende oplossing. Profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service. Ook voor zonweringsystemen zoals uitvalschermen en knikarmschermen bent u bij ons aan het juiste adres.

Houdt muggen tegen

Naast ongedierte zoals muggen, zijn onze horren speciaal ontworpen om zelfs pollen buiten te houden.

Op maat gemaakt

Onze horren zijn op maat gemaakt en hierdoor geschikt voor bijna alle type deuren en ramen.

Ruime keuze

Hordeuren verkrijgbaar in verschillende kleuren en raamhorren verkrijgbaar in verschillende soorten.

Altijd frisse lucht

Met een hordeur of raamhor is het mogelijk deze altijd open te zetten zonder dat er ongedierte binnen komt.

Horsystemen raam

Wanneer u op zoek bent naar horsystemen voor uw raam, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. In de zomer is een hor echt geen overbodige luxe. Als het mooi weer is, is het fijn om de ramen open te zetten. Zo laat u warme lucht naar buiten en komt er frisse lucht naar binnen. Helaas komt er dan niet alleen frisse lucht naar binnen, maar ook ongedierte en pollen. Door een hor te laten plaatsen, kunt u dit gemakkelijk voorkomen. U zult genieten van een aangenaam binnenklimaat. Kies daarbij voor een horsysteem dat aansluit bij uw interieurstijl en makkelijk in gebruik is.

Horsysteem

Plisséhordeur

Zet U graag Uw deur open bij aangename temperaturen?

Met een hordeur kunt U ten alle tijde de deur open zetten, zelfs als U last heeft van hooikoorts. Onze hordeuren zijn speciaal ontworpen, om zelfs naast de ongedierte, ook de pollen buiten te houden. Onze hordeuren zijn op maat gemaakt en hierdoor geschikt voor alle type deuren en kozijnen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Plisse hordeur

Plisse hordeur Limited Edition

Raamhor

Wilt U graag ’s nachts Uw raam open zetten, maar wilt u geen last hebben van muggen? Kies dan voor één van onze op maat gemaakte raamhorren, geschikt voor bijna alle soorten ramen.

Verkrijgbare soorten:

  • Inzethorren;
  • Klemhorren;
  • Plisséhorren;
  • Rolhorren.

Raamrolhor Argus

Raamrolhor Argus Limited Edition

Horsystemen: dit zijn de mogelijkheden

Als het gaat om horsystemen zijn er verschillende mogelijkheden. Voor ieder soort raam hebben we wel een geschikt horsysteem. Daarbij heeft u de keuze tussen inzethorren, klemhorren, plisséhorren en rolhorren. Het voordeel van plisséhorren en rolhorren is dat deze gemakkelijk in en uit kunnen worden geschoven. In tegenstelling tot inzethorren en klemhorren, hoeven deze niet te worden weggehaald. Dit biedt net iets meer gebruiksgemak. Bij rolhorren wordt het gaas in- en uitgerold met behulp van een cassette. Plisséhorren werken met een speciaal vouwsysteem en staan bekend om hun luxe uitstraling.

Horsysteem openslaande deuren

We bieden horsystemen voor zowel ramen als deuren aan. Net zoals bij onze horren voor ramen hebben we voor elk type deurkozijn een geschikte oplossing. Of het nu gaat om een schuifdeur of een openslaande deur, de mogelijkheden zijn divers. Onze horren kunnen naadloos worden geïntegreerd. Zeker als het gaat om deurhorren is gebruiksvriendelijk cruciaal. U wilt immers uw deur kunnen gebruiken, zonder dat u alsnog insecten en pollen binnenlaat. Daarom zijn onze systemen voorzien van slimme oplossingen, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Horsysteem

Welke hor heb ik nodig?

Naast dat u de keuze heeft uit verschillende typen horren, kunt u ook de kleur naar wens bepalen. Mocht u twijfelen over welk type hor u nodig heeft, is dat geen enkel probleem. Onze specialisten kunnen u daar tenslotte uitstekend over adviseren. Wanneer u bijvoorbeeld muggen wilt weren voor een betere nachtrust, helpen we u aan een betrouwbaar horsysteem voor in uw slaapkamer. Wij zorgen ervoor dat uw horsysteem aan al uw wensen en eisen voldoet.

Wat kost een hor laten plaatsen?

Als u wilt weten wat de exacte kosten zijn, vragen we u om contact met ons op te nemen. We leveren maatwerk en de kosten zijn afhankelijk van onder meer het type horsysteem en de afmetingen. Het is goed om te weten dat we voor onze horsystemen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren. Daar komt bij dat u gebruik kunt maken van onze service. We kunnen u geheel ontzorgen, van het adviseren tot aan het plaatsen van uw horsysteem.

Maatwerk

Onze horsystemen zijn zowel functioneel als stijlvol. Als u benieuwd bent naar wat er voor uw situatie allemaal mogelijk is, vertellen we u graag meer Ieder kozijn is anders, dit vraagt dus om maatwerk. U kunt ervan uitgaan dat u een horsysteem krijgt dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Wij zijn dé expert op het gebied van deur- en raamhorren. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment aan zonweringsystemen. Wanneer u bijvoorbeeld naast muggen en pollen ook zonlicht wilt weren, kunnen we u helpen aan screens.

Neem contact op

Wilt u insecten en pollen weren met behulp van een gebruiksvriendelijk horsysteem? Dan moet u bij JS Zonwering zijn. Bekijk onze horsystemen en neem direct contact met ons op. Ook als u op zoek bent naar andere oplossingen zoals rolluiken of zonneschermen, staan we voor u klaar. Laat het gerust weten als u vragen heeft.

Vraag een offerte aan