Skip to content

Screens

Een screen is een vlak hangende zonwering. Een van de eigenschappen van screendoek is dat het zonlicht wordt gefilterd, terwijl het zicht naar buiten deels behouden blijft. Zonnewarmte en licht worden tot 90% gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenshuis aangenaam laag blijft.

Door de verticale montage steken er geen onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs Uw raam mogelijk. Screens zijn ook bijzonder effectief bij laagstaande zon omdat het volledige raam is afgedekt.

Screens zijn verkrijgbaar in ronde of afgeschuinde uitvoering. Voor extra comfort kiest U voor een elektrische bediening en zon- of windautomaat waardoor het product automatisch wordt bediend.

Telefoon

079-3610991

E-mail

info@jszonwering.nl

Postadres

Angelagang 40
2719 AC Zoetermeer

ACTIE: 10% EXTRA KORTING OP DE ZIP-SCREENS.

Een relatief nieuw systeem is het ZIP-screen dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast in elke positie en kan tevens als insectenwering dienen. Alleen elektrisch bedienbaar.

Elk screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor U gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.

Screen 85 Limited Edition

Screen type 75 super

Screen type 85 super

Zip screen 125

Zip screen 100 Limited Edition

Telefoon

079-3610991

E-mail

info@jszonwering.nl

Postadres

Angelagang 40
2719 AC Zoetermeer

×