Skip to content

Screens

Een screen is een moderne zonwering, die is gemonteerd aan de buitenzijde van het raam. Die verticaal worden gemonteerd. Daarbij zijn er vele mogelijkheden.

Screens zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden omdat ze makkelijk zijn in gebruik, ze relatief weinig onderhoud vergen en van hoge kwaliteit zijn.

Zonlicht gefilterd

Het zonlicht wordt gefilterd, terwijl het zicht naar buiten deels behouden blijft.

Verticale montage

Door de verticale montage steken er geen onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs Uw raam mogelijk.

Op maat gemaakt

Elk screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor U gemaakt.

Elektrische bediening

Voor extra comfort kiest U voor een elektrische bediening en zon- of windautomaat waardoor het product automatisch wordt bediend.

Zoekt u naar screens? Dan helpen we u graag. JS Zonwering is dé specialist op het gebied van zonweringsystemen. Naast zonwering kunt u bij ons ook terecht voor horsystemen. Onze specialisten vertellen u graag over wat we voor u allemaal kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op.

Werken screens verduisterend?

In tegenstelling tot knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen, zijn screens vlak hangende zonweringsystemen. Het doel is dan ook niet om schaduw in de tuin of op het balkon te creëren, maar voornamelijk om zonlicht te weren. Als het gaat om zonlicht weren, is het plaatsen van een screen een uitstekende keuze. U wilt misschien wel dat het zicht deels behouden blijft. Een screen biedt dan een uitkomst, want het zonlicht wordt tot 90% gereflecteerd. Ook de warmte wordt gereflecteerd. Daarom fungeren uw screens tevens als isolatie. Op deze manier helpen uw screens – in zowel de winter als in de zomer – om te besparen op energiekosten.

Door de verticale montage steken er geen onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs Uw raam mogelijk. Screens zijn ook bijzonder effectief bij laagstaande zon omdat het volledige raam is afgedekt.

Screens zijn verkrijgbaar in ronde of afgeschuinde uitvoering. Voor extra comfort kiest U voor een elektrische bediening en zon- of windautomaat waardoor het product automatisch wordt bediend.

Een relatief nieuw systeem is het ZIP-screen dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast in elke positie en kan tevens als insectenwering dienen. Alleen elektrisch bedienbaar.

Elk screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor U gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.

Screen 85 Limited Edition

Screen type 75 super

Screen type 85 super

Zip screen 125

Zip screen 100 Limited Edition

Screens bij openslaande deuren

Wanneer u ons benadert voor het laten plaatsen van screens, zijn er diverse mogelijkheden. Voor iedere situatie hebben we wel een passende oplossing. Zo kunnen we u bijvoorbeeld speciale screens voor openslaande deuren aanbieden, maar leveren we ook screens voor uw schuifpui. Ook als u zoekt naar screens voor een naar buiten draaiend raam kunt u bij ons terecht. Het is goed om te weten dat we maatwerk leveren. We zorgen ervoor dat het resultaat geheel aan uw wensen voldoet.

Screens met zonnecel

Comfort is een belangrijke reden waarom mensen kiezen voor screens. Als specialist op het gebied van zonwering zijn we ons daar uiteraard van bewust. Daarom geven we u de mogelijkheid om uw zonweringsysteem te laten voorzien van elektrische bediening. Dit kost u overigens geen extra energie, want u kunt kiezen voor een solar screen. Met behulp van een kleine zonnecel wordt dit type screen van elektriciteit voorzien.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Screens

Screens met afstandsbediening

We vinden het belangrijk dat uw zonweringsysteem aan uw specifieke wensen en eisen voldoet. Als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan extra comfort, kunt u bij ons terecht voor screens die op afstand te bedienen zijn. Vooral bij grotere screens biedt dit een uitkomst. We bieden echter ook gewoon screens met handbediening. In ons assortiment vindt u ook screens met een handig ritssysteem. Geef vooral aan waar u behoefte aan heeft. Vervolgens bekijken onze specialisten wat de mogelijkheden zijn.

Screens voor buiten

Screens zijn geschikt alleen geschikt voor buiten. Mensen hebben vaak de neiging om hun screens bij regen op te rollen. Onze systemen zijn echter prima bestand tegen regen. Profiteer vooral van onze hoge kwaliteitsnormen. Een ander voorbeeld van een type zonweringsysteem dat bestand is tegen regen zijn rolluiken. Dit is de beste keuze als u inbrekers wilt weren en behoefte heeft aan meer privacy. Onze specialisten informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld screens bestellen voor een naar buiten draaiende deur? Dat is dankzij onze service geen enkel probleem.

Screens voor uw dakkapel

Of u nu een screen op uw dakkapel of op uw veranda wilt laten plaatsen, wij staan voor u klaar. Wat mensen niet vaak weten is dat screens niet alleen geschikt zijn voor ramen, maar ook voor deuren. Als u benieuwd bent wat er allemaal mogelijk is op het gebied van screens, staan we u graag te woord. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Screens op maat

Wilt u screens laten plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met JS Zonwering. Bij ons profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u vragen heeft over onze producten, laat het dan vooral weten. U wordt dan vriendelijk te woord gestaan.

Vraag een offerte aan