Skip to content

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt U ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalhoek is een verfraaiing van Uw woning en schept een aangenaam klimaat.

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing.

Het scherm is gemakkelijk te bedienen. Ingeklapt is het een mooi, compact geheel. Met de uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze aan kleuren en dessins zonweringdoek, bepaalt U zelf de uitstraling van Uw woning.

Carré

Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast.

Kreta

Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt, zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

65/110

Dit uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en de slanke kapsteunen als kenmerken kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze stelt u uw eigen scherm samen. Ook verkrijgbaar in een kleiner model.

Telefoon

079-3610991

E-mail

info@jszonwering.nl

Postadres

Angelagang 40
2719 AC Zoetermeer

×