Skip to content

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt U ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalhoek is een verfraaiing van Uw woning en schept een aangenaam klimaat.

Aangenaam klimaat

Een uitvalscherm schept voor uw woning een aangenaam klimaat.

Gebruiksvriendelijk

Het uitvalscherm is gemakkelijk te bedienen.

Compact

Ingeklapt is het uitvalscherm een mooi, compact geheel.

Ruime keuze

Door de ruime keuze bepaalt U zelf de uitstraling van Uw woning.

Uitvalscherm voor tuin

Wat buitenzonwering betreft, zijn er verschillende mogelijkheden. Zonweringsystemen zijn er in alle soorten en maten. Wat voor u de beste keuze is, hangt in eerste instantie af van uw persoonlijke voorkeur. Als u bijvoorbeeld meer schaduw in uw buitenruimte wilt creëren, kunt u wellicht het beste kiezen voor een knikarmscherm. Dat heeft vooral te maken met de vrije doorloop van de knikarmen. Onze uitvalschermen werken net wat anders. Deze hebben geen vrije doorloop en zijn dan ook voornamelijk bedoeld om binnenshuis schaduw te creëren. Desondanks is een uitvalscherm een stijlvolle aanvulling op uw tuin dankzij de mooie designs waar u uit kunt kiezen.

Uitvalschermen

Carré

Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast.

Kreta

Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt, zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

65/110

Dit uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en de slanke kapsteunen als kenmerken kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze stelt u uw eigen scherm samen. Ook verkrijgbaar in een kleiner model.

Uitvalscherm zonwering

Uitvalschermen zijn bedoeld om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Hiermee kan de lichtinval eenvoudig worden gereguleerd. Daarmee is een uitvalscherm in eerste instantie een praktische oplossing. Echter dankt dit type zonwering zijn populariteit ook aan de esthetische eigenschappen. Mits u kiest voor een hoogwaardig merk, kan een uitvalscherm uw voorgevel of buitenruimte sieren. U heeft de keuze uit diverse kleuren en designs. Wij helpen u graag aan een product dat perfect aansluit bij de architectuur van uw woning.

Levensduur uitvalschermen

Om te zorgen dat uw uitvalscherm lang meegaat, is het belangrijk dat deze nauwkeurig wordt afgesteld. Een nauwkeurige afstelling is van groot belang voor de levensduur van uitvalschermen. Wanneer u onze specialisten inschakelt voor het plaatsen van uw buitenzonwering, kunt u zeker uitgaan van een professionele afstelling. Daarbij houden we onder andere rekening met windbelasting en optimaliseren we de schaduwdekking. We zorgen ervoor dat u uw uitvalscherm voor een lange tijd probleemloos kunt gebruiken. Profiteer vooral van onze deskundigheid.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Uitvalscherm

Uitvalscherm op maat

Wanneer u uw gevel wilt voorzien van uitvalschermen, hecht u waarschijnlijk waarde aan esthetiek. In dat geval biedt ons maatwerk een uitkomst. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een uitvalscherm samen te stellen dat aan uw behoeften voldoet. Naast dat u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs, bepaalt u ook de bediening en de armen van uw zonweringsysteem. Het is goed om te weten dat onze specialisten u hier uitstekend over kunnen adviseren. Met onze ervaring en expertise komen we altijd tot een passende oplossing. 

Uitvalscherm voor balkon

De mogelijkheden voor het plaatsen van uitvalschermen lopen zeer uiteen. Veel mensen kiezen ervoor om de schermen te laten plaatsen bij de ramen van de voorgevel. Echter is een uitvalscherm ook geschikt voor uw balkon. Zo creëert u enerzijds een schaduwrijk balkon en reguleert u anderzijds de lichtinval in uw binnenruimte. Voor iedere situatie hebben we wel een passende oplossing. Als u bijvoorbeeld schaduw in uw tuin wilt creëren zonder dat een systeem aan uw woning wordt bevestigd, zijn onze parasols een echte aanrader.

Zonneschermen en uitvalschermen

Naast uitvalschermen en andere typen zonwering die voor meer schaduw zorgen, bieden we ook systemen aan die passen bij andere behoeften. Als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan meer privacy en inbrekers wilt weren, raden we u aan om onze collectie aan rolluiken te bekijken. Naar wat voor product u ook op zoek bent, krijgt u altijd te maken met kwaliteit. We werken namelijk met betrouwbare merken.

Elektrische uitvalschermen

Wilt u een aangenaam binnenklimaat creëren en tegelijkertijd uw voorgevel sieren? Bekijk ons assortiment aan uitvalschermen en neem contact met ons op. De mogelijkheden zijn divers, of u nu zoekt naar een uitvalscherm met elektrische bediening of de voorkeur geeft aan een specifiek design. Mocht u vragen hebben, stel deze dan gerust. We staan u dan vriendelijk te woord.

Vraag een offerte aan