Skip to content

Rolluiken plaatsen

Wilt u graag rolluiken plaatsen? Dan bent u bij JS Zonwering aan het goede adres. Wij leveren rolluiken van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en voorzie uw ramen van hoogwaardige rolluiken. U kunt bij ons nieuwe rolluiken bestellen, maar ook voor het repareren van uw huidige rolluiken kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, dan zullen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Privacy

Met rolluiken kunt u op elk moment van de dag zorgen voor volledige privacy.

Inbraakvertragend

Rolluiken hebben een inbraakvertragende werking.

Warmte reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de warmte (zomer) wordt gereduceerd.

Kou reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de kou (winter) wordt gereduceerd.

Rolluiken plaatsen

Hoe rolluiken plaatsen

Rolluiken plaatsen heeft een aantal voordelen. Om te beginnen zijn rolluiken inbraakvertragend. Een inbreker slaat een huis dat voorzien is van rolluiken doorgaans over. Daarnaast zijn rolluiken geluidsisolerend en bieden ze meer privacy vergeleken met andere zonweringsystemen. Om van deze voordelen te kunnen profiteren, is het wel belangrijk dat u voor kwaliteit kiest. Wanneer u bij ons rolluiken bestelt, krijgt u te maken met een hoogwaardig product waar u lang plezier van heeft. Onze rolluiken zijn zeer geschikt voor woningen. Echter kunt u ook bij ons terecht als u uw bedrijfspand of winkel van rolluiken wilt voorzien.

Rolluiken gaan over het algemeen lang mee. Toch kan het zijn dat uw rolluiken moeten worden gerepareerd. Hierbij kunt u denken aan storm- of windschade. In dat geval kunt u uw rolluiken bij ons laten repareren.

Somfy rolluik plaatsen

Bij ons kunt u terecht voor rolluiken van de beste merken. Of u nu kiest voor een Somfy rolluik of een ander product uit ons assortiment, we leveren altijd kwaliteit. De rolluiken die we aanbieden hebben een hoogwaardige coating. Ook zijn ze gemaakt van krasbestendige materialen en zijn ze kleurecht. We leveren zowel grote als kleine rolluiken. Onze grote rolluiken zijn voorzien van elektrische bediening. Dit kunnen we aanvullen met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of afstandsbediening. Mocht u een rolluik willen plaatsen en benieuwd zijn naar wat voor uw situatie het meest geschikt is, voorzien we je graag van advies.

Is een rolluik energiebesparend?

Naast de voordelen die we hierboven genoemd hebben, brengen rolluiken nog een ander belangrijk voordeel met zich mee. Rolluiken plaatsen is namelijk een uitstekende manier om uw huis te isoleren. In de zomer houdt u de warmte buiten en in de winter houdt u de kou buiten. Met behulp van de juiste rolluiken kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten. Als u een rolluik wilt plaatsen, zit u bij ons goed. Voordat u een keuze maakt, voorzien we u graag van advies. Zo vertellen we u bijvoorbeeld welke isolerende rolluiken voor uw dakkapel geschikt zijn. We leveren rolluiken in alle maten en kleuren.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Vraag een offerte aan

Rolluiken ophangen

Hoogwaardige rolluiken ophangen is een goede manier om uw huis te isoleren en om inbrekers te weren. Bent u van plan rolluiken te plaatsen? Dan staan we voor u klaar. Ga voor kwaliteit en kies voor een hoogwaardig rolluik uit ons assortiment. Vergelijk de diverse maten en kleuren, bij ons vindt u altijd het juiste product. Naast rolluiken leveren we diverse andere systemen voor buitenzonwering. Van knikarmschermen tot parasols, de mogelijkheden zijn divers.

Ook het plaatsen kunt u aan ons overlaten. Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag. We laten u graag kennis met onze kwaliteit en uitstekende service. Als u wilt weten wat u van ons kunt verwachten, neem dan direct contact met ons op. De specialisten van JS Zonwering zullen u vriendelijk te woord staan. Mocht u vragen hebben over onze producten of onze service, laat het ons dan vooral weten.