Skip to content

Rolluiken ophangen

Rolluiken ophangen? Bij JS Zonwering bent u aan het goede adres. Wij helpen u aan rolluiken van hoge kwaliteit. Onze rolluiken zijn namelijk voorzien van een speciale coating waardoor ze krasvrij en kleurecht zijn. U bent verzekerd van goede service, van het eerste gesprek tot aan het plaatsen van uw rolluiken. Ook voor reparatie kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat bij ons de mogelijkheden zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Privacy

Met rolluiken kunt u op elk moment van de dag zorgen voor volledige privacy.

Inbraakvertragend

Rolluiken hebben een inbraakvertragende werking.

Warmte reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de warmte (zomer) wordt gereduceerd.

Kou reducerend

Isoleren eigenschappen van een rolluik zorgen dat de kou (winter) wordt gereduceerd.

Is een rolluik ophangen inbraakwerend?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen kiezen voor rolluiken. Om te beginnen kunt u rolluiken ophangen om inbrekers te weren. Een inbreker zal een huis of bedrijfspand met rolluiken namelijk sneller overslaan. Met behulp van onze hoogwaardige rolluiken weet u zeker dat uw ramen goed beveiligd zijn. We leveren zowel grote als kleinere rolluiken. De grotere rolluiken kunnen elektrisch worden bediend. Daarvoor leveren we een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of afstandsbediening.

Rolluiken solar

Als u rolluiken wilt ophangen, heeft u bij ons een ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld rolluiken met solar laten plaatsen. Deze rolluiken zijn voorzien van een zonnepaneel aan de voorkant. Het zonnepaneel is subtiel weggewerkt en voorziet de accu op duurzame wijze van energie. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, gaan we eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen in kaart. Op basis daarvan geven we advies, zodat u de juiste keuze maakt. U heeft de keuze uit verschillende soorten rolluiken. Naast rolluiken met solar leveren we ook beveiligingsrolluiken. Deze zijn ideaal voor het beveiligen van een winkelpassage.

Is een rolluik energiebesparend?

Eén van de belangrijkste voordelen van rolluiken ophangen is dat u hiermee energie bespaart. Dat komt omdat rolluiken isolerend zijn. In de zomer houden ze de warmte en in de winter blijft de kou juist binnen. Als u uw woning beter wilt isoleren, is rolluiken plaatsen een uitstekende keuze. Wanneer energiebesparing de voornaamste reden is waarom u rolluiken aanschaft, voorzien we u graag van advies. Wij vertellen u welke rolluiken het beste isoleren. Omdat rolluiken isoleren, zijn ze onder meer geschikt voor slaapkamerramen. Afgezien daarvan hebben rolluiken diverse andere toepassingen. Of u nu uw winkel wilt beveiligen of een rolluik voor uw deur wilt plaatsen ten behoeve van de privacy, de mogelijkheden zijn divers.

Waarom kies je voor JS Zonwering?

Specialist in elektrische bedieningen

Eigen montage en reparatiedienst

VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Vraag een offerte aan

Rolluiken overkapping

De ervaren vakmensen van onze eigen montagedienst staan klaar om uw rolluiken te monteren. Voordat we aan de slag gaan, komen we langs om de rolluiken te komen inmeten. Zoals benoemd kunnen we rolluiken ophangen op diverse plaatsen. Eén van de meest voorkomende toepassingen voor rolluiken is een overkapping. Het is ideaal om op deze manier wat privacy te creëren. Daarbij is het wel belangrijk dat u voor kwaliteit gaat. Bij ons vindt u rolluiken van betrouwbare merken. U kunt kiezen uit alle maten en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat uw rolluiken altijd goed aansluiten bij de rest van uw woning.

Rolluiken ophangen? Neem contact met ons op

Bent u van plan om rolluiken te gaan ophangen? Laat dat dan over aan JS Zonwering. Wij leveren én plaatsen rolluiken van hoge kwaliteit. Neem direct contact met ons op, dan plannen we een gesprek met u in. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en wordt u uitgebreid geïnformeerd over onze diensten. Mocht u nog vragen voor ons hebben, laat het dan gerust weten. We staan u vriendelijk te woord.