header all pages

Veranda's en tuinkamers

1Het Fiësta verandadak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op polycarbonaat platen standaard in kleur helder of opaal. Naast deze polycarbonaatplaten is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten. Optioneel met funderingspoeren, zonwerende platen en LED-verlichting.

De Fiësta wordt volledig op maat gemaakt en als zodanig afgeleverd. Staanders, liggers, muurpofielen, goten en polycarbonaatplaten zijn op basis van aangeleverde gegevens in de juiste maten gezaagd. Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot- als de muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage nog aangepast worden. En dit zonder dat de horizontale dakliggers hiervoor hoeven te worden aangepast.

Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand. Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geintegreerde zichtvensters (optioneel). Vraag naar de prijzen op onze aktie modellen.

Zijwanden en/of spiekozijn:

Zeer degelijke kozijnprofielen met 44.2 gelaagd glas of polycarbonaat platen in de bijpassende uitvoering als het dak zelf. Door de glaslatten te verwijderen is de zijwand of het spiekozijn eenvoudig blind in de terrasoverkapping te monteren waarna eenvoudig het glas of de polycarbonaatplaten gemonteerd kunnen worden.

Vormgeving:
Door de robuuste uitvoering passen deze zijwanden of spiekozijnen wonderbaarlijk mooi bij onze terrasoverkapping. Geen montage-schroeven zichtbaar. Uiteraard in de bijpassende kleur van het dak leverbaar in zowel glans- als struktuur lak.

2 3

Paneel schuifwanden:

De 98 cm brede glazen panelen zijn van maar liefst 10 mm dik veiligheidsglas. De panelen rusten op wagens voorzien van 4 wielen welke onzichtbaar op de onder geleider rusten en rijden. De panelen lopen aan de bovenzijde in de boven geleider welke is uitgerust met robuuste borstels om een geruisloze werking te bereiken.

Standaard 4 sporen-rails.

Vormgeving:
Deze paneel-schuifwanden zijn in combinatie met de luxe handgrepen (optie) de perfecte afwerking voor onze terrasoverkapping. De wagens en boven-geleider rail zijn in dezelfde standaard kleuren leverbaar als de uw veranda. De onder geleider rail is standaard zilver geanodiseerd.

 4

 

TOEBEHOREN FIËSTA:

STABELBARE WAND, VERKRIJGBAAR IN: RAL 9001/7016/9007/SPARKLING BLACK

 

5 6

 

7OMBRA VERANDAZONWERING:

Deze hoogwaardige zonwering is speciaal ontwikkeld om aangename schaduw te brengen ONDER uw terrasoverkapping. Bijzonder gunstig voor het behoud van het doek is het gepatenteerde doekspanningssysteem met optimale doekspanning, die altijd exact is aangepast aan de uitgerolde doekgrootte. Bij zeer grote schermafmetingen wordt als aanvullende voorziening een roestvrijstalen doekondersteuningsdraad toegepast. Tot 5,50 m bestaat het scherm uit één geheel; vanaf 5,50 m breedte wordt het een tweedelig scherm met een tussenligger.

Verkrijgbaar tot 10m breed, standaard leverbaar in: Ral 9001/ 7016 / 9007 / sparkling black.
Standaard elektrisch bediend met schakelaar en optioneel met afstandsbediening.

SERRANO VERANDAZONWERING:

Deze zonwering wordt BOVEN de veranda gemonteerd. De Serrano kent een schitterende eigentijdse vormgeving. De afgeronde en compacte profielen zijn helemaal van deze tijd. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Door zijn contructie oogt de Serrano compact en robuust. Een breed scala aan doekkleuren geeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke Serrano samen te stellen.
Standaard leverbaar in roomwit met een elektrische bediening. Meerdere optie’s mogelijk.

 

8

 
 
 
Gemiddelde waardering :

You are not logged in. Please login to continue

Producten:
Service:

Reviews

JS Zonwering is o.a. dealer van:

 

smits2 srcset large

rainbowlimited0 srcset large

JS Zonwering:


2719AC Zoetermeer
KvK: 27158181

 

Privacy Statement


Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za


10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00

Neem contact op:

Telefoon: 079-3610991
Mobiel: 06-53901573
E-Mail: info@jszonwering.nl

De goedkoopste in:

 • Bergschenhoek         
 • Berkel & Rodenrijs
 • Delft
 • Hazerswoude
 • Leiden
 • Leidschendam
 • Boskoop
 • Wassenaar                                                 
 • Nootdorp
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Pijnacker
 • Zoetermeer  
 • En omstreken           

Geachte bezoeker

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig voor het correct functioneren van onze website.

Ik begrijp het
© 2020 JS Zonwering - Realisatie: Web Improved